Over ons

Ontdek nu het mooie Alkmaar en omgeving, en maak zelf een rondvaart met één of meerdere van onze gemotoriseerde bootjes.

U huurt al een bootje vanaf € 15,00 per uur, inclusief kussens en brandstof. Een vaarbewijs heeft u niet nodig. Na een korte instructie kunt u veilig het water op.

Bij de Alkmaarse Bootjes Verhuur is het mogelijk om een grachten boot te huren en door middel van routes Alkmaar eens van de andere kant te bekijken. Alkmaarse Bootjes Verhuur heeft verschillende boten die geschikt zijn voor 2 tot 8 personen.

 

U kunt bij ons meerdere boten huren voor bijvoorbeeld:

Een familie uitje:

Gezellig een paar uur varen en lekker ergens picknicken.

 

Een school uitje:

Met meerdere boten een leuk rondje buiten Alkmaar, om lekker te zwemmen/picknicke en daarna nog even een ijsje halen in het centrum bij ijssalon De Mient. Vanuit je bootje trek je aan de bel
en de bestelling wordt opgenomen.

 

Een kinderfeestje:

Zoek een leuke route uit en stop onderweg voor een lekker ijsje.

 

Een bedrijfs uitje:

Maak er een actief uitje van en ga met kleine groepjes zelf het water op!

 

Onze boten zijn allemaal voorzien van een 4 pk Yamaha motor 4 tact. Voordat u gaat varen krijgt u de volgende uitleg:
U wordt geacht zuinig te zijn op ons goed, het bootje niet onbeheerd achter te laten, overal in de stad Alkmaar, langs alle woonboten en andere vaartuigen langzaam te varen, alle rondvaart boten hebben voorrang. Ook voor de motor dient u goed op te letten, of er niets in de schroef zit, zodat de motor niet te heet wordt, en let op de ruimte tussen de motor en de brug want u kunt bukken voor de bruggen maar de motor niet.
Eenmaal in de boot krijgt u nog instructies over het gebruik van de motor.

U kunt bij ons geen kano’s, steppen of fietsen huren, hiervoor kunt u terecht bij onze collega De Kraak.